Rezerves daļas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Rezerves daļu veikali Rīgā, Jugla, Centrs, Purvciems., , auto rezerves daļas , rezerves daļas , auto piederumi, auto aksesuāri, auto ķīmija, auto kosmētika, auto

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Ātrumkārbu remonts. Automātisko Ātrumkārbu, kārbu restaurācija. Transmisiju, pārslēdzēju remontdarbi, labošana. Automātiskās ātrumkārbas, kārbas. Transmisijas. Automātiskās transmisijas remonts, apkope, ātrumkārbu montāža, demontāža, noņemšana, uzlikšana, AĀPK, AKP, APK. Aisin vadības bloku remonts, Autoserviss. Diagnostika.

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

JJ sistēmas, SIA, hidraulikas serviss

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Hidraulikas tirdzniecība un serviss:

Hidraulikas vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un hidraulikas servisa uzņēmums. Mūsu komandā strādā pieredzējuši profesionāļi. 24 stundu serviss - servisa palīdzība ārpus darba laika. Veicam kvalitatīvu hidraulisko šļūteņu izgatavošanu un remontu, hidraulisko cauruļu locīšanu, tirdzniecībā hidrauliskie cilindri un to remonts, hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana, kā arī nodrošinam hidraulisko iekārtu remontu, projektēšanu un montāžu.

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Atvērtība un uzticamība: Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami. Nerimstoša mērķtiecība: GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE