Rezerves daļas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Krone ScanBalt, SIA

Vējstūru 27, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

SIA "Krone Scanbalt" ir Vācijas Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH oficiālais pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu KRONE piekabju un puspiekabju tirdzniecību, kā arī ar KRONE, SCHMITZ, KOEGEL un citu ražotāju lietotu puspiekabju tirdzniecību, atpirkšanu un nomu. Šobrīd nomas parkā ir vairāk nekā 450 vienību, piedāvājot klientiem puspiekabju pilna servisa nomu ar izdevīgiem nosacījumiem.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

ZL.LV iesaka

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

„LUX” – Tahogrāfija, tahogrāfijas inspekcijas centrs Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 448, Rīga LV-1063
Tahogrāfu inspicēšanas vietas:: ✓ Maskavas iela 448, Rīga, LV-1063 (M1); Tālr.: 22502250 ✓ Liepu iela 9, Robežnieki, Grobiņas pag., LV-3430; Tālr.: 27060903 ✓ Lietuvas šoseja 3B, Jelgava, LV-3001 (L); Tālr.: 22303078 ✓ Viļakas iela 1D, Rēzekne, LV-4604 (V); Tālr.: 20865333 ✓ Cempu iela 12, Valmiera, LV-4201; Tālr.:. 29729910 ✓ Piebalgas iela 95, Cēsis, LV-4101 (P); Tālr.: 20267466 ✓ „Ceļinieki”, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.:. 29375446 ✓ Laukceltnieks 1, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.: 22040578 ✓ Vaļņu iela 77, Daugavpils, LV-5401; Tālr.: 29505454 ✓ Kārļa iela 1, Sauleskalns, Madonas nov., LV-4853; Tālr.: 26625221

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

NĒRINGS veikals Rīgā ❗👌
Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Tahogrāfu veikals Ķengaragā. Tahogrāfs. Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija, inspekcija, inspicēšana.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē