Rezerves daļas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Giersch Baltic, SIA

Starta 6b, Rīga, LV-1026
daļas un serviss, degļu serviss, MRU dūmgāzu analizatori, dūmu gāzu mēraparātu analizatori, dūmu gāzu, daļas , piederumi, degļu servisa apkope, degļu servisa remonts, degļu palaišana, degļu ieregulēšana,
ZL.LV iesaka

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20a, Rīga LV-1004
mikroviļņu krāšņu, cepeškrāsns, tvaika nosūcēja, boileru, ūdens sildītāju, putekļu sūcēju remonts, labošana, rezerves

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Virsbūves rezerves daļas . Auto virsbūves daļas , Auto rezerves daļu tirdzniecība, Auto optika., Motori, motoru rezerves daļas , oriģinālās auto daļas , Japānas auto rezerves , Auto daļas internetā.

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Lietotas rezerves daļas , lietotas Alfa Romeo rezerves daļas , Alfa Romeo 166 lietotas rezerves daļas ,, Alfa Romeo 156 lietotas rezerves daļas , Alfa Romeo GTV lietotas rezerves daļas , Narva lampiņas, Narva

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Autospoguļi. Autospoguļu pagrieziena rādītāju remonts. Auto spoguļu sildīšanas remonts, serviss. Auto spoguļu izgatavošana. Auto spoguļu uzstādīšana. Auto spoguļu gravēšana. Atpakaļskata spoguļu remonts. Sānu spoguļu remonts, serviss. Salona spoguļu serviss. Spoguļu remonts. Auto spoguļu marķēšana. Auto spoguļu pielīmēšana. Motociklu

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Ritošās daļas remonts, ritošās daļas diagnostika, riteņu ģeometrija.
ZL.LV iesaka

Markuss Auto, SIA, Autoserviss Jūrmalā

Turpinam strādāt! Ievērojam piesardzību!
Fabrikas 11, Jūrmala LV-2011
Rezerves daļas , detaļas. Pneimopiekares remonts, pneimo piekare. Kompresoru remonts, kompresori.

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
tehniskajai apskatei, Evakuatora pakalpojumi, Defektācija, Metināšanas darbi, Slēgta autostāvvieta, Rezerves , daļas , lietotas rezerves daļas , jaunas rezerves daļas , Gaisa kondicionieru uzpilde, Jostas un šļūtenes

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1046
, portatīvo datoru detaļas, stacionārie datori, datoru tirdzniecība, spēļu datori, portatīvo datoru rezerves , datoru cenas, portatīvo datoru cietie diski, datoru apkalpošana, labākais portatīvais dators, datoru rezerves
ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Kids Top Cars, SIA Kids World

Dārzaugļu 1b, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “Kids World” darbojas kopš 2018. gada un ir lielākais bērnu elektromobiļu piegādātājs Latvijā. Mēs piedāvājam stabilu pēcpārdošanas atbalstu un pilnu rezerves daļu klāstu visiem mūsu automobiļiem. Mūsu importētajām automašīnām ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti, kas atbilst Eiropas Savienības standartiem. Šos augstas kvalitātes produktus izgatavo licencēti un sertificēti inženieri, kas būvē īstus automobiļus saskaņā ar automašīnu ražotāja vadlīnijām. Tātad mēs zinām, ka mēs piedāvājam Jums augstas kvalitātes modeļus, kas ir aprīkoti ar visām iespējamām ekstrām budžeta cenu klasē. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu elektomobiļu klāsts atbilst visām prasībām par labāko cenu un labākajā kvalitātē.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

PPS, SIA

Lejupes 15, Rīga LV-1076
Apraksts:

"KOSTRZEWA" oficiālais pārstāvis Latvijā, Krievijā un Baltkrievijā. SIA "PPS" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar granulu katlu un to rezerves daļu pārdošanu. Uzņēmums nodrošina mājokļa kurināmās tehnikas tirdzniecību un granulu katlu labošanas servisu.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.