Rezerves daļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Auto rezerves daļas , auto, transports, rezerves daļas Grobiņā, rezerves daļas , detaļas, tirdzniecība, autoķīmija, auto kosmētika, piederumi, elektrodaļas, elektrolietas, gultņi, siksna, ķēde, salons, velo daļas

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Tīrumi S, SIA, Lauksaimniecības tehnika, serviss, remonts

Emburga, Bērzāju 3-1, Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Uzņēmums Tīrumi S kompetencē VALTRA lauksaimniecības tehnikas remonts un apkope, servisa pakalpojumi. Kā arī izbraukuma servisa pakalpojumi. Mobilais lauksaimniecības tehnikas remonta serviss. Izbraucam pie klienta. Diagnostika. Mūsu pakalpojumi: Valtra lauksaimniecības tehnika, Valtra lauksaimniecības tehnikas remonts, Valtra lauksaimniecības tehnikas apkope, Valtra lauksaimniecības tehnikas diagnostika, Valtra lauksaimniecības traktori.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

Multiklips, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts:

SIA Multiklips teritoriju uzkopšanas tehnikas ražotāju pārstāvijas Latvijā un Baltijas valstīs. Piedāvājam augstas kvalitātes tehniku privātu un publisku teritoriju sakopšanai. Ventrac, Agria, AntaSWISS tehnikas pārstāvis Baltijas valstīs, Hoaf (tehnika cīņai ar nezālēm) pārstāvis Latvijā. Pārdošanas, rezerves daļas, serviss.

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Tolmets Vidzeme, SIA, Gulbenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Malas 8, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

DACS, SIA

Pasta 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA DACS, ir lauksaimniecības tehnikas un traktoru rezerves daļu tirgotājs Limbažos. Uzņēmuma veikalā pieejamas visa veida riepas, detaļas, dažāda tehnikas ķīmija un citas preces lauksaimniecības tehnikai un ar to saistītiem darbiem. SIA DACS, piedāvā dažādu lauksaimniecības tehniku, riepas, rezerves daļas traktoru un lauksaimniecības tehnikas remontam, apkopei un uzturēšanai. Veikalā pieejamas rezerves daļas, kas piemērotas dažādu ražotāju un modeļu traktoriem, kombainiem, pļaujmašīnām, ruļļu presēm, vālotājiem, miglotājiem un citai lauksaimniecības tehnikai. SIA DACS, preču klāstā pieejami arī dažādi instrumenti, smērvielas un cita ķīmija transportlīdzekļu apkopei. Pieejami arī dažādi lauksaimniecības darbu piederumi un darba drošības līdzekļi.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

Mežam, dārzam un tehnikai

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"AR Parts" nodarbojas ar meža un dārza tehnikas tirdzniecību un remontu, kā arī piedāvā vieglo auto un komerctehnikas rezerves daļas un aksesuārus. Veikalā pieejams plašs klāsts ar apgaismojuma un papildus aprīkojuma risinājumiem jebkuram transportlīdzeklim. Veikalā var iegādāties dārza instrumentus un piederumus.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Wolmar Avto, SIA, Veikals

G.Apiņa 10a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Wolmar Avto" ir uzņēmums, kas piedāvā oriģinālas vai analogas automašīnu detaļas no Eiropas, Japānas, Korejas un Amerikas automašīnām tieši no ražotnes vai no lielākajām noliktavām Eiropā un NVS.